Utilitzem cookies de Google Analytics per al seguiment estadístic de la web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació al següent enllaç: Política de Cookies  
Continuar


 • Infantil i Juvenil

  Infantil i Juvenil

 • Infantil i Juvenil

  Infantil i Juvenil

 • Infantil i Juvenil

  Infantil i Juvenil

 • Infantil i Juvenil

  Infantil i Juvenil

MOBLES LLAR > Infantil i juvenil

Per als més petits i no tan petits, a Expo Mobles i a Incadecoració hi trobarà tot tipus de composicions per a dormitoris infantils i juvenils. Les seves múltiples possibilitats de composició modular, la gran varietat de colors i els acabats de gran qualitat i resistència s’adaptaran al creixement dels seus petits.

Expomobles

MOBLES LLAR

Disposem de dos grans espais expositius, EXPO MOBLES MANACOR i INCA DECORACIÓ, on trobaran una àmplia mostra d’estils per a la seva casa: mobiliari rústic, clàssic i modern, mobiliari juvenil i infantil, mobiliari d’exterior i de descans, matalassos, objectes de decoració i d’alta decoració, a més de cuines fetes a mida.

Expomobles

MOBLES HOTELERIA

Els anys d’experiència donant vida a tots els espais d’un hotel, com ara les habitacions, els halls, les zones nobles, els bars i restaurants o el bufet, fan que siguin molts els clients satisfets que ens han donat la possibilitat de dur a terme els seus projectes.

Expomobles

TALLERS

Una de les nostres ofertes complementàries és la dels tallers propis, on podem millorar o ampliar les seves necessitats. Des d’entapissats, cortinatges o lacats, fins a la realització de mobles a mida i projectes complets de fusteria. Unes possibilitats orientades tant a la llar com a l’hoteleria que fan dels nostres tallers un lloc de confiança.