Utilitzem cookies de Google Analytics per al seguiment estadístic de la web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació al següent enllaç: Política de Cookies  
Continuar

EXPO MOBLES MANACOR

Ctra. Palma-Manacor, Km. 47. Polígono Industrial
07500 Manacor
Tel. 971 84 39 39 - Fax 971 55 35 50 / manacor@expogrup.com

facebook facebook.com/expomobles/Expomobles Manancor

INCA DECORACIÓ

Ctra. Palma-Alcudia, Km. 29
07300 Inca
Tel. 971 50 70 20 - Fax 971 88 12 00 / inca@expogrup.com

facebook facebook.com/Expo-Mobles-IncaExpomobles Inca

Expomobles

MOBLES LLAR

Disposem de dos grans espais expositius, EXPO MOBLES MANACOR i INCA DECORACIÓ, on trobaran una àmplia mostra d’estils per a la seva casa: mobiliari rústic, clàssic i modern, mobiliari juvenil i infantil, mobiliari d’exterior i de descans, matalassos, objectes de decoració i d’alta decoració, a més de cuines fetes a mida.

Expomobles

MOBLES HOTELERIA

Els anys d’experiència donant vida a tots els espais d’un hotel, com ara les habitacions, els halls, les zones nobles, els bars i restaurants o el bufet, fan que siguin molts els clients satisfets que ens han donat la possibilitat de dur a terme els seus projectes.

Expomobles

TALLERS

Una de les nostres ofertes complementàries és la dels tallers propis, on podem millorar o ampliar les seves necessitats. Des d’entapissats, cortinatges o lacats, fins a la realització de mobles a mida i projectes complets de fusteria. Unes possibilitats orientades tant a la llar com a l’hoteleria que fan dels nostres tallers un lloc de confiança.